tisdag 25 oktober 2016

Missade visst lägga upp det jag skrev den 25 oktober. Här kommer det, 1,5 månader försent...
Så har det helt plötsligt gått nästan tre månader sedan vi sålde huset och flyttade in i husvagnen. Vi har kanske tröttnat lite på campingen och Thomas saknar att kunna stå rakt inomhus och ett riktigt kök men annars så har det gått väldigt bra.
Skolan har börjat också, skönt att få lite rutin och en "uppgift" på dagarna. Nu är semestern slut :) Klassen består av 9 nationaliteter och alla är mellan 20-40.Yngst och minst är dreads-Mete från Tyskland. Hon är husockupant här i Spanien sedan ett år och verkar vara sjukt medveten för sin ålder. Hon gillar feminism, djurrätt och massa annat jag står för. Å så är det en ryska, en norrman, en brittiska, en kille från Libyen, blyga koreanskan Song och så lilla glada thailändskan Kanowan. Äldst är trevliga Peter från Slovakien. Läraren verkar bra också. 
Den sista oktober stänger "våran" camping och vi måste flytta till en annan något närmre stan. Vi har sökt och tittat på en del lägenheter med hjälp av mäklare och även kikat på alternativ till den här campingen. Under självutvecklingskursen lärde vi känna svenskarna som ägde hotellet vi bodde på. De har en uthyrningslägenhet mitt inne i smeten av Barca och den 6/11 blir den ledig och till vårt förfogande. Tyvärr är den uthyrd över jul/nyår men om vi vill får vi fortsätta hyra den efter det igen. Dagarna mellan campingen stänger och inflytt så ska vi iaf bo på en camping 1,5 mil närmre Barcelona. 
Mitt ben strular fortfarande till och från men är lite bättre och nu kan jag iaf gå typ normalt.
Ska bli lite "spännande" att bo i stan ett tag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar